Om COPRA

 


COPRA er en tegnestue, der udover de klassiske arkitektopgaver har specialiseret sig indenfor retail. Retail skal i vores øjne forstås i bredeste forstand og dækker over alle tilfælde, hvor en virksomhed har brug for at gøre deres brand fysisk. Det kan være butik, restaurant, kontor, showroom og meget mere.

COPRA er grundlagt på en vision om at skabe en ny generation af retailoplevelser og gøre virksomheder i stand til at formidle sig i arkitekturen. COPRA skaber design- og indretningsløsninger, der underbygger virksomhedens brand og skaber en unik kundeoplevelse.

Arkitekt MAA

Hans-Henrik
Rosenkilde


Hans-Henrik har i over 10 år arbejdet med nogle af de største danske retail-virksomheder og har stærke kompetencer indenfor global konceptudvikling og projektledelse. Med en baggrund som arkitekt kan Hans-Henrik se de æstetiske, såvel som funktionelle løsninger og sikrer en fantastisk brugeroplevelse i hvert projekt.
Kontakt


Hos COPRA er der altid lyst til at diskutere kundeoplevelser og designløsninger.
Ring og lad os tage en snak eller send en mail.
Du er også velkommen til at følge COPRA på LinkedIn, der bliver opdateret med indsigt og nyheder inden for retail og arkitektur.

EDISON bygningen
Prags Boulevard 80
2300 København

+45 23286097
info@copra.dk
LinkedInEr du i bil? Der er mulighed for parkering i gården. Parkeringstilladelse hentes i receptionen.
Stillinger


Har du et stort drive og lyst til at være med til at vækste en nyetableret, succesfuld tegnestue? COPRA har mange spændende kunder og projekter både inden for retail og klassisk arkitektur og der kommer hele tiden flere til. Har du interesse inden for skitsering, projektering, indretning og projektledelse? Så er det måske dig, vi leder efter…  

Vi har i øjeblikket en ledig stilling som arkitekt og projektleder.


(+45) 2328 6097            info@copra.dk           COPRA på LinkedIn
COPRA ApS      CVR: 39873680      Bank: Jyske Bank 7854 1560484      Revision: Lægård Revision